ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2024 (video & photos)

Το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2024 σε μια ξεχωριστή και μελωδική βραδιά!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Πρωτοχρονιάτικη πίτα 2024 (video & photos)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, υποδέχθηκε την ομάδα και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, παρουσία των Αντιπροέδρων της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου και κ. Δημήτρη Κενέ. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης. 

 

Τυχεροί της βραδιάς από τους ποδοσφαιριστές ήταν ο Juan Munafo, ο Juan Miritello και ο Θεόφιλος Κακαδιάρης, οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί. Από το ποδοσφαιρικό τμήμα το φλουρί έπεσε στον προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Χρήστο Τσελιόπουλο.

 

Τη βραδιά ομόρφυναν οι μελωδίες από το βιολί του κ. Αθανάσιου Μουρλά. 

Ευχαριστούμε το "Menalon Cafe/Restaurant" για τη ζεστή φιλοξενία και την άψογη εξυπηρέτηση.

 

Δείτε το video και φωτογραφίες από την εκδήλωση, την κοπή της πίτας και τις ευχές του κ. Γιώργου Μποροβήλου, αλλά και του προπονητή της ομάδας μας, κ. Milan Rastavac και του αρχηγού, Juan Munafo.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close