Ο όμιλος EUNICE Energy Group στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ!

Συνάντηση γνωριμίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τον όμιλο EUNICE Energy Group στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας. 

Ο όμιλος EUNICE Energy Group στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" την Head of Communication & Media Relations Manager του ομίλου EUNICE Energy Group, κ. Μαρία Μιχαλάκη και τον Key Account Manager του ομίλου, κ. Τάσο Τσαφαρά. 

 

Ο κ. Μποροβήλος καλωσόρισε τα στελέχη του ομίλου EUNICE Energy Group και παρουσία της Υπεύθυνης Marketing της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Πόπης Σοφού ξενάγησαν την κ. Μιχαλάκη και τον κ. Τσαφαρά στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας. 

 

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν για τη χορηγική συνεργασία και ανέπτυξαν τις προτάσεις τους με ορίζοντα τους μελλοντικούς στόχους και την επέκταση των επαγγελματικών δεσμών τους. 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος, δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά καλωσορίσαμε τα στελέχη του ομίλου EUNICE Energy Group στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας. Με κοινό όραμα και κοινές αξίες συνεχίζουμε την επαγγελματική σχέση μας με τον όμιλο, με φιλοδοξία την ανάπτυξη και εξέλιξη των μεταξύ μας δεσμών. Η συνεργασία με τον Όμιλο Eunice αποτελεί για εμάς στρατηγική επιλογή, με την πεποίθηση ότι η σχέση μας θα εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο και με κοινό στόχο τα πολυεπίπεδα οφέλη και για τις δύο πλευρές. Ευχαριστούμε την κ. Μιχαλάκη και τον κ. Τσαφαρά για την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και δεσμευόμαστε ότι η φιλοξενία μας στα στελέχη του Ομίλου Eunice αποτελεί για εμάς μια αυτονόητη πράξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης για τη συνεργασία μας". 

 

H κυρία Μαρία Μιχαλάκη, Head of Communication & Media Relations Manager δήλωσε: "Η επίσκεψη μας σήμερα εδώ έχει ως στόχο την ενίσχυση των δεσμών συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Eunice και της ομάδας ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την αμοιβαία υποστήριξη και φυσικά μας δόθηκε η ευκαιρία  να επικοινωνήσουμε απευθείας με τους εκπροσώπους της ομάδας ενισχύοντας τη φιλία και τον αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ των δύο οργανισμών. Ο ρόλος και η σημασία του αθλητισμού της κοινότητας είναι πολύ σημαντικός και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας για το μέλλον της συνεργασίας μας και την επίτευξη κοινών στόχων και επιτυχιών. Ο αθλητισμός διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην ανάπτυξη και αναδιάρθρωση της τοπικής κοινωνίας και διδάσκει σημαντικές αξίες όπως ο σεβασμός, η συνεργασία, η αφοσίωση και η διαπροσωπική επικοινωνία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όπως όλοι μας γνωρίζουμε, εκφράζει την επιτυχία και συμβάλλει δυναμικά στη δημιουργία ενός ενωμένου κοινωνικού ύφους, μιας υγιούς κοινότητας  που αποτελεί το θεμέλιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ευχαριστούμε θερμά την Διοίκηση για την εξαιρετική υποδοχή και την ευγενική τους φιλοξενία και ξενάγηση. Είναι εμφανές ότι οι εγκαταστάσεις  του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ είναι διαρκώς φροντισμένες και προσανατολισμένες προς την άνεση  και την ασφάλεια τόσο των ίδιων των αθλητών και εργαζομένων όσο και των επισκεπτών".

 

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Ο  όμιλος Eunice, ειδικεύεται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στην Ελλάδα και έχει ένα σημαντικό ιστορικό από το 2001, επιτυγχάνοντας σταθερή και βιώσιμη ανάπτυξη. Έχει πετύχει πάνω από 100MW παραγωγής ενέργειας ήδη σε λειτουργία, ενώ υπάρχουν πάνω από 1.600MW υπό ανάπτυξη σε αιολικά και φωτοβολταϊκά έργα. Επιπλέον, ο όμιλος πρωτοπορεί, κατασκευάζοντας την πρώτη ελληνική Α/Γ, κατασκευάζοντας Φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, Τεχνολογικών Εφαρμογών αλλά και Συστημάτων Αποθήκευσης Αυτονομίας και Ανεξαρτησίας. Ένα από τα σημαντικά έργα του Ομίλου βρίσκεται στο νησί της Τήλου το οποίο έχει αναγνωριστεί με βραβεία για την πρωτοπορία και την αριστεία του. Ο όμιλος είναι πρωτοπόρος στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα, συνδυάζοντας τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη με την καινοτομία και την τεχνολογική πρωτοπορία.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close