Δήλωση κ. Γιώργου Μποροβήλου για τα γενέθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Δήλωση του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου για τη συμπλήρωση 93 χρόνων της ομάδας μας.

Δήλωση κ. Γιώργου Μποροβήλου για τα γενέθλια του ΑΣΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η ομάδα μας μεγαλώνει όχι μόνο σε χρόνια, αλλά καθημερινά μεγαλώνει σε όλα τα επίπεδα.

Εξελίσσεται, αναπτύσσεται, βελτιώνεται και ασφαλώς πάντα σύμφωνα με το όραμα των δύο ανθρώπων που όχι απλώς άλλαξαν την ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ, αλλά δημιούργησαν την ιστορία του.

Του κυρίου Δημήτρη Μπάκου και του κυρίου Γιάννη Καϋμενάκη.

 

Όλοι μας καθημερινά εργαζόμαστε με μεγάλη θέληση και συνέπεια για να υπηρετήσουμε το πλάνο αυτών των δύο ανθρώπων. Ένα πλάνο που έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος.

 

Σε αυτή τη διαδρομή γίνονται προφανώς και λάθη, που συνεχώς προσπαθούμε να διορθώνουμε, αλλά γίνεται και πολύ μεγάλη προσπάθεια, πάντα με σεβασμό στην τοπική κοινωνία και ασφαλώς με σεβασμό στις αρχές και το ήθος που πρεσβεύει η ομάδας μας, στοιχεία τα οποία έχει παραδεχτεί και μνημονεύσει σύσσωμη η ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας μας.

 

Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μεγάλο μεράκι και με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε αναλάβει απέναντι στους φιλάθλους μας. Είναι η υπόσχεσή μας ότι μετρώντας σιγά - σιγά αντίστροφα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων του ΑΣΤΕΡΑ, θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι για να μεγαλώσουμε κι άλλο εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων την ομάδα μας.

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close