Ευχές του κ. Δημήτρη Μποροβήλου

Ευχές του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ, κ. Δημήτρη Μποροβήλου για τις ημέρες του Πάσχα.

Ευχές του κ. Δημήτρη Μποροβήλου

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Αγαπητοί φίλοι του ΑΣΤΕΡΑ, 

Εκ μέρους των ιδιοκτητών, κ. Δημήτρη Μπάκου και κ. Γιάννη Καϋμενάκη, της διοίκησης και σύσσωμης της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ, εκφράζω τις πιο θερμές ευχές για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα σε εσάς και τις οικογένειές σας. 

Εύχομαι η σπουδαία γιορτή της Χριστιανοσύνης να αποτελέσει το φως στις ψυχές των ανθρώπων για μια κοινωνία με ειρήνη και αλληλεγγύη. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εξακολουθεί να βαδίζει σε μονοπάτια ασφάλειας και μάλιστα, στα πιο υψηλά σκαλοπάτια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, η αντρική ομάδα, η γυναικεία ομάδα και οι ομάδες των Ακαδημιών μας, συνεχίζουν να προσφέρουν αθλητικές επιτυχίες στον νομό μας και να αποτελούν παράδειγμα παιδείας, ήθους και αγωνιστικότητας. 

Αισθανόμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι η ομάδα μας για 18η διαδοχική σεζόν θα βρίσκεται στην Super League, αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις ιστορικές επιτυχίες της γυναικείας ομάδας στην πρώτη της συμμετοχή στην Α' Εθνική και ασφαλώς αισθανόμαστε υπερήφανοι για τη δουλειά που γίνεται στα Τμήματα Υποδομής και η οποία διακρίνεται με τα "αστεράκια" που συνεχώς γεμίζουν το πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ταυτόχρονα, όμως, αισθανόμαστε την ευθύνη απέναντι σε όλους εσάς να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τον ΑΣΤΕΡΑ μας. 

 

Χρόνια Πολλά!

Καλή Ανάσταση!

Καλό Πάσχα!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close