ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Stoiximan (video, photos)

Στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της συνεργασίας του ΑΣΤΕΡΑ και του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, της εταιρείας Stoiximan.gr!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Stoiximan (video, photos)

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλέξανδρος, ο οποίος παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Μποροβήλο και το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr Γιάννη Σπανουδάκη, μια φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ με τις υπογραφές τους.

Στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιότατος τόνισε: "Είμαι σήμερα εδώ στο γήπεδο του Αστέρα για να τιμήσω αφενός την ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα, που είναι το καμάρι της Τριπόλεως για την οποία χαιρόμαστε κάθε φορά που έχει επιτυχίες και για την οποία ευχόμαστε να είναι η ομάδα της νίκης. Ο δεύτερος λόγος που είμαι εδώ είναι η παρουσία του κ. Σπανουδάκη, για την επιχορήγηση που κάνει στις ποδοσφαιρικές ομάδες για να επαινέσω και να συγχαρώ τη χειρονομία αυτή και να τους θυμίσω, ότι σύμφωνα με το λόγο του Θεού πρέπει όλοι να έχουμε μία σωστή συμπεριφορά στην κοινωνία.

Όπως είπε και ο Χριστός "να ξέρουν οι δικοί μου άνθρωποι να κάνουν καλά έργα" και καλό έργο είναι ο αθλητισμός, που πρέπει να τον στηρίζουμε γιατί όπως και οι πρόγονοι μας τόνιζαν πώς για να είσαι σωστός άνθρωπος πρέπει να έχεις δύο στοιχεία. Να έχεις νου υγιή που να βρίσκεται σε σώμα υγιές. Άρα τον αθλητισμό πρέπει να τον στηρίζουμε και αν είναι δυνατόν να γίνουμε όλοι αθλητές. Στην εκκλησία μας, όλους εκείνους που αγωνίζονται για τη ζωή, τους χαρακτηρίζουμε αγωνιστές και ειδικότερα τους Άγιους Μάρτυρες τους λέμε αθλητές και πρωταθλητές, γιατί διαγωνίζονται πνευματικά στον αγώνα της πίστεως και της ευαρεσκείας στον Θεό. Άρα, ο σωματικός και ο πνευματικός αθλητισμός έχουν κοινά στοιχεία και επομένως οι άνθρωποι που έχουν τις επιχειρήσεις τους εδώ και τους ευχόμαστε να έχουν επιτυχία μεγάλη, ώστε να προΐστανται καλόν έργο. Να στηρίζουν τους σωματικούς αθλητές, αλλά και τους αθλητές της κοινωνίας, γιατί αν πάρουν το ένα μέρος τότε είμαστε μονομερείς και αυξάνει η ενίσχυση του αθλητισμού, αλλά το άλλο σκέλος κονταίνει.

Για την απόφαση να στηρίξουν τον αθλητισμό της χώρας μας, εύχομαι να είναι στήριγμα και προστάτες και του κοινωνικού αθλητισμού, ειδικά στην εποχή μας που οι άνθρωποι έχουν πολλές δυσκολίες".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος ανέφερε: "Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο πετυχαίνει κάτι καλύτερο και έφτασε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου εργαζόμενος σκληρά. Έτσι και η Stoiximan έφτασε γρήγορα στην κορυφή, στον δικό της τομέα. Είναι αλήθεια πώς ο Σεβασμιότατος με δική του πρωτοβουλία και αφιλοκερδώς μας έκανε πέρσι τον αγιασμό και κάτι που φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο έγινε πραγματικότητα, με τον Αστέρα να φτάνει στους ομίλους του Europa League. Θυμίζω πώς από τις εκατό ομάδες που ξεκινάνε το καλοκαίρι μόλις 3-4 ομάδες φτάνουν στους ομίλους.

Με τις ευχές του Σεβασμιότατου η ομάδα μας έζησε μοναδικές στιγμές, κάτι που συνεχίζει και φέτος, συμμετέχοντας ξανά στους ομίλους του Europa League. Είναι μία μέρα πολύ σημαντική για μας, καθώς ξεκινάει συνεργασία με μία κορυφαία εταιρεία. Πιστεύουμε ότι μαζί, χέρι-χέρι, θα κατακτήσουμε καινούργιες κορυφές και θα σημειώσουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Ο Αστέρας δεν είναι εταιρεία που κάνει ευκαιριακές συμβάσεις και συνεργασίες. Για μας το πρώτιστο δεν είναι το οικονομικό, αλλά να έχουμε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες και εταιρείες τέτοιου βεληνεκούς όπως είναι η Stoiximan. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό και πιστεύουμε πραγματικά πώς μαζί θα ζήσουμε πολύ μεγάλες στιγμές".

Από την πλευρά της εταιρείας Stoiximan.gr μίλησε το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Σπανουδάκης: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε τη χορηγική μας συνεργασία ως μεγάλος χορηγός της πολύ σημαντικής ομάδας του Αστέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και παρότι είμαστε μία νέα εταιρεία, βλέπετε πώς εκφράζουμε την αρωγή και την υποστήριξη μας στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα και φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ξεκινήσαμε με τις εθνικές ομάδες πόλο και βόλεϊ, ενώ επιλέξαμε μία σειρά αθλητών που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς αγώνες και χθες είχαμε την ευτυχία να γιορτάσουμε το χρυσό μετάλλιο του Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυμναστικής, που είναι αθλητής που χορηγούμε. Εμείς θέλουμε τη στήριξη του αθλητισμού, βοηθάμε οικονομικά και προσπαθούμε μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδείξουμε τα θετικά του αθλητισμού. Ο ίδιος στόχος μας είναι και για το ποδόσφαιρο. Μέσα από τις εμπορικές και χορηγικές συνεργασίες, πέρα από την προβολή του ονόματος της εταιρείας που λογικό είναι να θέλουμε να προβάλουμε, θέλουμε να αναδείξουμε το θέαμα του ποδοσφαίρου, να βοηθήσουμε στην προσέλκυση του κόσμου στα γήπεδα, προκειμένου να αποκτήσει το ποδόσφαιρο που είναι ένα πολύ θεαματικό άθλημα την υποστήριξη του κόσμου που του αξίζει.

Δείχνουμε έμπρακτα την υποστήριξη μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που δεν είναι μόνο το κέντρο. Έχουμε επιλέξει μία ομάδα από την περιοχή Αθήνας-Πειραιά και τέσσερις ομάδες, που μεταξύ αυτών είναι και ο Αστέρας που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά που με την παρουσία του τιμάει την Ελλάδα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η επιδίωξη μας. Να βοηθήσουμε τον Αστέρα, έστω με την οικονομική συμπαράσταση και να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο στα μάτια των Ελλήνων φιλάθλων και να προσελκύσει τους φιλάθλους της περιοχής, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. 

Γι' αυτό θέλαμε με την παρουσία μας σήμερα εδώ ν' αναδείξουμε το γεγονός αυτό, αλλά και τις εγκαταστάσεις που είναι υποδειγματικές για μία ομάδα που έχει ιστορία γύρω στα δέκα χρόνια. Ο Αστέρας είναι μία νέα ομάδα και εμείς μία νέα εταιρεία, που και οι δύο επιδιώκουμε την κορυφή, αλλά που νομίζω πώς και οι δύο θα πετύχουμε την κορυφή γιατί κάνουμε μία πολύ θετική προσπάθεια.

Το δεύτερο που είναι σημαντικό, σε μία περίοδο που δοκιμάζεται η χώρα μας και ο κόσμος, δεν μπορεί το ποδόσφαιρο που προσδοκά στη συμπαράσταση του κόσμου, να μην επιστρέφει πίσω στην κοινωνία και σε κοινωνικό έργο. Επιδίωξη μας μέσα από αυτές τις συνεργασίες με τις ΠΑΕ είναι να αποδώσουμε πίσω στην κοινωνία της Τρίπολης και της Αρκαδίας την κοινωνική βοήθεια. Αυτός είναι ένας από τους στρατηγικούς στόχους που έχουμε θέσει και θα το αναδείξουμε μαζί με την διοίκηση και όλους τους ανθρώπους του Αστέρα. Εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω πώς φέραμε και κάποιο γούρι, γιατί ο Αστέρας επανήλθε σε μεγάλες επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στον προπονητή που εκπροσωπεί το αγωνιστικό τμήμα και ευχόμαστε σε μία μακροχρόνια συνεργασία με θετικές προοπτικές".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close