ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Και σε αυτό το ματς, η παρουσία των φιλάθλων μας θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ομάδα μας η οποία θέλει να κάνει το έξι στα έξι!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) έως και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, τα εκδοτήρια στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:15.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Εισιτήρια διατίθενται για τη Θύρα 2 με αξία 10€ και για τις Θύρες 1 και 3 με αξία 15€. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close