ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΛΑΜΙΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία, την Δευτέρα (02/05, 19:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΛΑΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εισιτήρια για την 5η αγωνιστική ημέρα των Playouts του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως και το Σάββατο 30 Απριλίου κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Δευτέρα 2 Μαΐου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 17:00. 

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

Όλες οι θύρες : 15€ κανονικό, 5€ παιδικό 

 

Για την είσοδο την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

- Φίλαθλοι με μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα, ηλικίας 4-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με βεβαίωση αρνητικού Self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

 

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο. 

 

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close