DIAMOND BADOUNAS MVP: Ψηφίστε το διαμάντι της σεζόν!

Για όγδοη διαδοχική χρονιά η εταιρεία Badounas Jewelry στηρίζει έμπρακτα την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ διοργανώνοντας τον διαγωνισμό BADOUNAS MVP. Αυτή τη φορά με ένα πολύ ιδιαίτερο και συμβολικό δώρο, αλλά και με διαδραστικό τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους να ψηφίσουν τον πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν 2019-2020.

DIAMOND BADOUNAS MVP: Ψηφίστε το διαμάντι της σεζόν!

Η εταιρία Badounas Jewelry συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και υπεύθυνης λειτουργίας στο χώρο του κοσμήματος. Το 2019, που είναι χρονιά ορόσημο για την επιχείρηση, προσφέρει στον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 ένα πολύ ξεχωριστό δώρο. 

 

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ που θα αναδειχθεί μέσα από την ψηφοφορία του κοινού ως ο BADOUNAS MVP για την τρέχουσα σεζόν, θα παραλάβει ένα διαμάντι 0.50 καρατίων, για να συμβολίσει τη συμπλήρωση των 50 χρόνων της επιχείρησης Badounas Jewelry. Έτσι, για την σεζόν 2019-2020 ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι ο DIAMOND BADOUNAS MVP. 

 

Ο πολυτιμότερος όπως το διαμάντι που θα παραλάβει! 

 

Ο τρόπος ανάδειξης του καλύτερου ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ για την χρονιά, επίσης αλλάζει. Μετά από κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα και κάθε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος 2019-2020, στη διάρκεια της εβδομάδας, θα ξεκινάει στο επίσημο site του ΑΣΤΕΡΑ (asterastripolis.gr) ο διαγωνισμός για τον BADOUNAS MVP της εβδομάδας. 

 

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίζουν τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισαν στην προηγούμενη αναμέτρηση του πρωταθλήματος ή και Κυπέλλου. Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού θα βραβεύεται ο BADOUNAS MVP της εβδομάδας σε εκδήλωση που θα διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

 

Όλοι οι νικητές στη διάρκεια του ενός μήνα, θα μπαίνουν σε νέα ψηφοφορία από τον κόσμο για αναδειχθεί ο BADOUNAS MVP του μήνα. Ο ποδοσφαιριστής που θα έχει αναδειχθεί τις περισσότερες φορές BADOUNAS MVP OF THE MONTH, θα είναι κι εκείνος που θα παραλάβει από την εταιρία Badounas Jewelry το διαμάντι, ως ο τελικός DIAMOND BADOUNAS MVP για την σεζόν 2029-2020. 

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ αισθάνεται την ανάγκη για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσει την εταιρεία Badounas Jewelry για την στήριξή της και για την πολυετή και δημιουργική συνεργασία.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close