DIAMOND BADOUNAS MVP: Η βράβευση του Γιάννη Κώτσιρα (video & photos)

Η επιχείρηση Badounas Jewerly βράβευσε τον Γιάννη Κώτσιρα, προσφέροντάς του ένα διαμάντι 0.50 καρατίων, για την ανάδειξή του ως ο DIAMOND BADOUNAS MVP για την σεζόν 2019-2020.

DIAMOND BADOUNAS MVP: Η βράβευση του Γιάννη Κώτσιρα (video & photos)

Σε μια εκδήλωση διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, τηρώντας όλα τα μέτρα υγιεινής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά εξίσου σημαντική για τη χορηγική συνεργασία του ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με την επιχείρηση Badounas Jewerly, ο Γιάννης Κώτσιρας βραβεύτηκε ως ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. 

 

Παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργου Μποροβήλου και του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, κ. Νίκου Μπαντούνα, ο Γιάννης Κώτσιρας ως ο DIAMONS BADOUNAS MVP παρέλαβε το διαμάντι 0.50 καρατίων. 

 

Το φετινό δώρο για τον πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς είχε πολύ ξεχωριστό συμβολισμό, αφού η επιχείρηση Badounas Jewerly το 2019, όταν και ξεκίνησε ο διαγωνισμός, συμπλήρωσε 50 χρόνια λειτουργίας. Μάλιστα, ο κ. Νίκος Μπαντούνας εκτός από το δώρο, προσέφερε και τις γνώσεις του για τα διαμάντια, επιβεβαιώνοντας την ειδίκευση του καταστήματος στα κοσμήματα. 

 

Δείτε το video από τη βράβευση του Γιάννη Κώτσιρα, τις δηλώσεις, αλλά και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close