Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (video & photos)

Στον τελευταίο αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γέμισε με αθλητισμό και αναμνήσεις. Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες του συλλόγου Olympians επισκέφθηκαν ο γήπεδό μας και τιμήθηκαν από τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό.

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (video & photos)

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Ιστορικές Διαδρομές Οχημάτων με Ρόδες (ΙΔΟΡΟ) και η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και παρουσία ιδιοκτητών μηχανών Harley-Davidson και Ιστορικών Αυτοκινήτων διοργάνωσαν την Ολυμπιακή Μηχανοκίνητη Περιήγηση με την ονομασία "Στον δρόμο που χάραξε ο Κολοκοτρώνης". 

 

Τελική στάση ήταν το γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", το οποίο στην τελευταία αναμέτρηση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 υποδέχθηκε τους σπουδαίους Έλληνες Ολυμπιονίκες. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημήτρης Μποροβήλος υποδέχθηκαν και τίμησαν τους Έλληνες Olympians Αθλητές, προσφέροντάς τους και την επετειακή εμφάνιση για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. 

 

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν η Όλγα Βασδέκη, ο Αλέξης Αλεξόπουλος, η Βούλα Κοζομπόλη, ο Νίκος Σιρανίδης, η Μαρίνα Βαρσαμίδου και η Δέσποινα Γεωργιάδου. Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους στο γήπεδό μας. 

 

Δείτε το video και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close