Στην πανέμορφη γιορτή του ΕΕΕΕΚ Μαντινείας!

Στην πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Μαντινείας παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του ΑΣΤΕΡΑ!

Στην πανέμορφη γιορτή του ΕΕΕΕΚ Μαντινείας!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μποροβήλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ Γιάννης Ντάλλας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ Παναγιώτης Αλημίσης, Άγγελος Λιαρίκος, Δημήτρης Πέτρου, παρακολούθησαν την εξαιρετική Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Σχολείου και μοίρασαν δώρα στους μαθητές!

Πριν από την έναρξη της γιορτής, ο πρόεδρος της ομάδας μας, Γιώργος Μποροβήλος, ευχαρίστησε τις δασκάλες του Σχολείου για την πρόσκληση, μοίρασε συγχαρητήρια για το δύσκολο έργο τους και τόνισε για ακόμη μία φορά ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα είναι συνεχώς στο πλευρό τους.

Η υποδιευθύντρια του Σχολείου Μαρία Γκουζιούλη, εκπροσωπώντας το ανθρώπινο δυναμικό του ΕΕΕΕΚ, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη που παρέχει εδώ και χρόνια στο Σχολείο.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close