Παιδικές φωνές, χαμόγελα και αυτόγραφα! (video, photos)

Οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων και δράσεων μαθητών/μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Παιδικές φωνές, χαμόγελα και αυτόγραφα! (video, photos)

Τους μαθητές υποδέχθηκαν και συνομίλησαν μαζί τους, ο γυμναστής του ΑΣΤΕΡΑ, Παύλος Γκότσης και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Σάκης Παντελιάδης.

Ο γυμναστής του ΑΣΤΕΡΑ, Παύλος Γκότσης, συμβούλεψε και παρότρυνε τους μικρούς μαθητές να στραφούν στον αθλητισμό και τους τόνισε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στο ανθρώπινο σώμα και πνεύμα ο σωστός τρόπος ζωής και διατροφής. Ο Σάκης Παντελιάδης απάντησε σε όλες τις απορίες τους σχετικά με την ομάδα και της επιτυχίες της. 

Οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, μαζί με τους δασκάλους τους, παρακολούθησαν video με τα ευρωπαϊκά γκολ που έχει σημειώσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο Europa League και πανηγύρισαν με την ψυχή τους! 

Στη συνέχεια, τραγούδησαν τον ύμνο και τα συνθήματα του ΑΣΤΕΡΑ ενώ πήραν αυτόγραφα από τον Σάκη Παντελιάδη!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close