Άστρος και Βέρβενα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"! (video, photos)

Με χαμόγελα και λαμπερά πρόσωπα γέμισε το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών εκδρομών που πραγματοποιούνται από σχολεία της Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

Άστρος και Βέρβενα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"! (video, photos)

Οι 160 μαθητές και μαθήτριες από το Άστρος και τα Βέρβενα, ξεναγήθηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", μπήκαν στα αποδυτήρια του ΑΣΤΕΡΑ, είδαν τον ευρωπαϊκό χάρτη με τα ταξίδια της ομάδας μας ενώ έκαναν ερωτήσεις στο διατροφολόγο Δημήτρη Μπερτζελέτο.

Αρχικά, ο διατροφολόγος του ΑΣΤΕΡΑ τόνισε πόσο σημαντική είναι η σωστή και ισορροπημένη διατροφή, ενώ έδωσε στα παιδιά τις απαραίτητες συμβουλές διατροφής που θα πρέπει με προσοχή να ακολουθούν. Όπως για παράδειγμα το πρωινό που είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα κοινά σημεία αλλά και στις διαφοροποιήσεις της διατροφής των αθλητών/ποδοσφαιριστών με τα άτομα που δεν αθλούνται. Επίσης, εξήγησε τις υποχρεώσεις και την προετοιμασία που γίνονται από τον διατροφολόγο πριν από την προπόνηση.

Στους μαθητές των δύο δημοτικών σχολείων μίλησε και ο τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργος Μπαντής, ο οποίος δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα ενώ συμβούλευσε τα παιδιά να εκτιμούν και να σέβονται τη διαφορετικότητα του καθενός.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close