Αυτόγραφα και ομιλίες στα παιδιά του 3ου δημοτικού! (video, photos)

Για ακόμη μια φορά το γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ γέμισε παιδικές φωνές και χαμόγελα στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ".

Αυτόγραφα και ομιλίες στα παιδιά του 3ου δημοτικού! (video, photos)

Αυτή τη φορά ήταν τα παιδιά από το 3ο δημοτικό σχολείο Τρίπολης τα οποία καλωσόρισαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο γιατρός της ομάδας μας Παναγιώτης Μπουντούρης και ο Sankare Khalifa. Αρχικά οι μαθητές και οι μαθήτριες από το 3ο δημοτικό παρακολούθησαν βίντεο με τα γκολ του ΑΣΤΕΡΑ στην Ευρώπη, πανηγύρισαν και τραγούδησαν τον ύμνο μας!

O γιατρός Παναγιώτης Μπουντούρης μίλησε στα παιδιά για την αθλιατρική και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η θέση ενός γιατρού σε μια ομάδα ποδοσφαίρου.

Ο αγαπημένος στα παιδιά Sankare, τα καλωσόρισε με το δικό του τρόπο, απάντησε σε όλες τις απορίες τους, όπως για τον τρόπο ζωής ενός ποδοσφαιριστή, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στη συνέχεια οι μαθητές απήλαυσαν το πρωινό τους, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ και έπαιξαν ποδόσφαιρο!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close