Αυτόγραφα Κουρμπέλη και... φυσικοθεραπεία! (video, photos)

Μαθητές από το δημοτικό σχολείο Σταδίου επισκέφτηκαν το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου". 

Αυτόγραφα Κουρμπέλη και... φυσικοθεραπεία! (video, photos)

Τα παιδιά αρχικά παρακολούθησαν video στην αίθουσα Τύπου, πήραν δώρα ΑΣΤΕΡΑ και απήλαυσαν το πρωινό τους. 

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κουρμπέλης και ο φυσικοθεραπευτής του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργος Πριόνας, μέλος του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, καλωσόρισαν τους μαθητές.  

Στην ομιλία του προς τα παιδιά, ο κ. Πριόνας  τους μίλησε και τους εξήγησε τι είναι φυσιοθεραπεία και με ποιον τρόπο αντιμετωπίζονται οι τραυματισμοί. Επίσης, τους έδειξε και κάποια από τα ιατρικά είδη που χρησιμοποιούν καθημερινά, όπως γάζες, επίδεσμοι, προστατευτικές μάσκες.     

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο φινάλε της ομιλίας υπέγραψε αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά.   

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σταδίου έδειξαν από την αρχή την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους για την ομάδα, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους  ενώ τραγούδησαν τον ύμνο του ΑΣΤΕΡΑ στον αγωνιστικό χώρο.

Το ευχαριστω απο το δημοτικο σχολειο Σταδιου στον ΑΣΤΕΡΑ

                                     ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η  Διευθύντρια, οι Εκπαιδευτικοί, οι Μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σταδίου Τεγέας, σας ευχαριστούμε θερμά, για την υπέροχη φιλοξενία και το κλίμα ευγένειας και αλληλεγγύης που προάγετε σε συνδυασμό με την μεταλαμπάδευση των αξιών του αθλητισμού  και του "ευ αγωνίζεσθαι" γενικότερα!

                                                              Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                                          ΠΑΠΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close