Καλό καλοκαίρι με το 3ο Δημοτικό Μεγαλόπολης

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Δράσεις μαθητών και μαθητριών της Περιφέρειας Πελοποννήσου", το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" γέμισε για ακόμη μία μέρα με όμορφα παιδικά χαμόγελα από τους μαθητές του 3ου δημοτικού σχολείου Μεγαλόπολης.

Καλό καλοκαίρι με το 3ο Δημοτικό Μεγαλόπολης

Με την πιο θετική ατμόσφαιρα για ένα όμορφο καλοκαίρι, ολοκληρώθηκε η τελευταία εκπαιδευτική επίσκεψη για τη σεζόν 2015-2016 των δημοτικών σχολείων στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το πρόγραμμα άρχισε με προβολή βίντεο με επιτυχίες της ομάδας μας καθώς και της Κ15 του ΑΣΤΕΡΑ που κατέκτησε το ΝΙΚΕ Premier Cup.

Ο Γιώργος Πριόνας, μέλος της ομάδας των φυσικοθεραπευτών του ΑΣΤΕΡΑ, ενημέρωσε τα παιδιά για τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα του επαγγέλματος στο ποδόσφαιρο και έλυσε όλες τις απορίες του κάθε μαθητή χωριστά.

Οι μαθητές γεμάτοι ενθουσιασμό έλαβαν αναμνηστικά δώρα και περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Τέλος, τα "αστεράκια" από τη Μεγαλόπολη ευχήθηκαν στην ομάδα μας καλό καλοκαίρι και τραγουδώντας τον ύμνο του ΑΣΤΕΡΑ οδηγήθηκαν στα γήπεδα των ακαδημιών για παιχνίδι.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!!! 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close