ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Δύο νέες μεταγραφές!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει δύο μεταγραφές για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου. 

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Δύο νέες μεταγραφές!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση δύο διεθνών αθλητριών για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υπέγραψαν η Βασιλική Μοσκοφίδου και η Ιφιγένεια Γεωργαντζή. Οι δύο νέες παίκτριες του συλλόγου μας αποτελούν μέλη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Ελλάδας.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΣΚΟΦΙΔΟΥ


Ημερομηνία Γέννησης:
22/06/1991

Θέση: Επιθετικός

Προηγούμενη Ομάδα: Ατρόμητος

ΔΗΛΩΣΗ: "Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω. Η πρόκληση είναι μεγάλη, η χρονιά ιστορική με την πρώτη συμμετοχή του ΑΣΤΕΡΑ στην Α' Εθνική, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε".

 

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗ


Ημερομηνία Γέννησης:
17/08/2000

Θέση: Επιθετικός

Προηγούμενη Ομάδα: Λευκοθέα Λατσιών Κύπρου

ΔΗΛΩΣΗ: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ιστορική ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος μιας τέτοιας ομάδας και ελπίζω να καταφέρω κι εγώ να ανταπεξέλθω στην ιστορία της. Η πρόκληση μπροστά μας είναι τεράστια, ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ που με επέλεξαν. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close