ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Δύο τερματοφύλακες στον ΑΣΤΕΡΑ

Ανακοίνωση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την έναρξη της συνεργασίας με δύο ακόμη αθλήτριες για τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Δύο τερματοφύλακες στον ΑΣΤΕΡΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τις αθλήτριες, Χριστίνα Μαργαρίτη και Μαρία Πετροπούλου. Οι δύο αθλήτριες αγωνίζονται στη θέση του τερματοφύλακα. Η Χριστίνα Μαργαρίτη είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα, έχοντας αγωνιστεί από τα Τμήματα Υποδομής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μέχρι και την πρώτη ομάδα. 

Καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ


Ημερομηνία Γέννησης:
21/01/1998

Θέση: Τερματοφύλακας

Προηγούμενη ομάδα: Λάρισα

ΔΗΛΩΣΗ: "Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που σε αυτή την ιστορική στιγμή για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με την πρώτη του συμμετοχή στην Α' Εθνική στο γυναικείο ποδόσφαιρο, θα είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν, γνωρίζω ότι έρχομαι σε μία ομάδα με μεγάλη δυναμική. Πιστεύω ότι μας περιμένει μια σπουδαία χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα μου". 

 

ΜΑΡΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥΗμερομηνία Γέννησης:
08/01/1996

Θέση: Τερματοφύλακας

Προηγούμενη ομάδα: Παναθηναϊκός

ΔΗΛΩΣΗ: "Είμαι πολύ χαρούμενη που θα ανήκω στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ξέρω καλά τι σημαίνει ΑΣΤΕΡΑΣ! Γνωρίζω επίσης, λόγω καταγωγής, ότι ο κόσμος της Αρκαδίας έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Στόχος είναι αυτή τη νέα χρονιά που η ομάδα θα βρίσκεται για πρώτη φορά στην Α' Εθνική κατηγορία, να παρουσιάσουμε μία πολύ καλή εικόνα και να καταφέρουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close