ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ολοκλήρωση της συνεργασίας με Dragan Knezevic

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή, κ. Dragan Knezevic.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ: Ολοκλήρωση της συνεργασίας με Dragan Knezevic

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, κ. Dragan Knezevic ανακοινώνει ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ευχαριστεί τον κ. Dragan Knezevic για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

 

ΔΗΛΩΣΗ DRAGAN KNEZEVIC

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ολόκληρο τον οργανισμό του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την άψογη συνεργασία και μάλιστα σε μια χρονιά ιστορική για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου, με τη συμμετοχή του στην Α' Εθνική. Ήταν για εμένα πολύ τιμητικό να βρίσκομαι στον σύλλογο σε μία τέτοια σεζόν. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες, τον κ. Δημήτρη Μπάκο και τον κ. Γιάννη Καϋμενάκη, τη διοίκηση της ομάδας, τον κ. Γιώργο Μποροβήλο και τον κ. Δημήτρη Μποροβήλο και τους ανθρώπους στο γυναικείο τμήμα, τον Γιάννη Τζόρβα και τον Γιάννη Βασιλόπουλο για τη στήριξη και τη συνεργασία. Επίσης τους συνεργάτες μου, όλες τις παίκτριες με τις οποίες ήμασταν καθημερινά μαζί και δουλέψαμε πολύ σκληρά και βέβαια τον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ που ήταν συνεχώς δίπλα μας. Πραγματικά ήταν πολύ ξεχωριστό να εργάζομαι για αυτόν τον σύλλογο. Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στο μέλλον".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close