ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός 1-0: Η 3η νίκη στο "Κολοκοτρώνης"!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τον ΑΣΤΕΡΑ καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 1-0. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για το πρωτάθλημα και τρίτη συνολικά.

ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός 1-0: Η 3η νίκη στο "Κολοκοτρώνης"!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έδειξε από την αρχή αρκετά αποφασιστικός και η πίεση ψηλά σε συνδυασμό με το γρήγορο και συνδυαστικό παιχνίδι, απέδωσαν καρπούς στο 9ο λεπτό. O Nico Fernandez με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ξεσήκωσε τους οπαδούς της ομάδας μας.

Μετά το προβάδισμα ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχισε να έχει την κατοχή μπάλας και να δημιουργεί ευκαιρίες, τόσο από τον άξονα όσο και από τα πλάγια. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις προσπάθειες των Nico Fernandez, Τσιλιανίδη και Καλτσά, ωστόσο το 2-0 δεν ήρθε.

Οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού όσες φορές βρέθηκαν σε θέση να απειλήσουν, σταμάτησαν πάνω στον Donnarumma.

Το τελικό 1-0 ήταν η 3η σερί νίκη (Πλατανιάς, Βέροια, Λεβαδειακός) του ΑΣΤΕΡΑ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και δεύτερη για το πρωτάθλημα.  

Οι Συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 96. Igor, 35. Ευαγγέλου, 54. Hamdani, 18. Γιαννούλης, 21. Δημούτσος, 13. Τσουκαλάς, 19. Τσιλιανίδης, 20. Fariña (73' Ιωαννίδης), 23. Καλτσάς (70' Κώτσιρας), 11. Fernandez (85' Dudu) 

Λεβαδειακός: 1. Namasco, 81. Μουλόπουλος, 23. Mendy, 29. Edwin, 55. Milhazes, 5. Coulibaly (80' Καλτσάς), 6. Μαχαίρας (67' Βασιλείου), 17. Silva Toni (85' Karaboue), 8. Mendes, 20. Γιακουμάκης, 9. Μάντζιος.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 1.715

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close