Οι αριθμοί και τα στατιστικά του ΑΣΤΕΡΑ!

Διαβάστε τα στατιστικά και τους αριθμούς που προέκυψαν μετά και από το ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός 0-0.

Οι αριθμοί και τα στατιστικά του ΑΣΤΕΡΑ!

# ΑΣΤΕΡΑΣ και Παναιτωλικός αναμετρήθηκαν για φορά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κόντρα στον Παναιτωλικό έχει επικρατήσει 4 φορές, ενώ έχει σημειώσει μία ισοπαλία.

# Το πιο γρήγορο γκολ του ΑΣΤΕΡΑ στον Παναιτωλικό, ήταν από τον De Blasis στο πρώτο λεπτό του αγώνα (ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός: 30/01/2013).

# Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει αναμετρηθεί συνολικά με τον Ολυμπιακό 20 φορές. Οι 10 από το σύνολο των αγώνων έχουν γίνει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

# ΑΣΤΕΡΑΣ και Παναιτωλικός έχουν σημειώσει ισόπαλο αποτέλεσμα 3 φορές, εκ των οποίων οι δύο ήταν χωρίς σκορ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

# Από την 11άδα του ΑΣΤΕΡΑ κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ιglesias έχει παίξει αντίπαλος με την ομάδα του Ολυμπιακού τις περισσότερες φορές (18), στο σύνολο της καριέρας του.

# 189 τελικές προσπάθειες συμπλήρωσε ο ΑΣΤΕΡΑΣ για το πρωτάθλημα της Super League.

# O ΑΣΤΕΡΑΣ έχει σκοράρει συνολικά 18 φορές, στο φετινό πρωτάθλημα. Τα 18 γκολ μοιράζονται σε: 9 σουτ, 5 πέναλτι, 3 κεφαλιές και 1 αυτογκόλ με πρώτο σκόρερ τον Ιωαννίδη.

# 16.447 λεπτά έχουν αγωνιστεί συνολικά οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, στη αγωνιστική σεζόν 2016-17.

# Ο Donnarumma στις 10 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Super League, έχει σημειώσει συνολικά 36 αποκρούσεις και έχει δεχθεί 11 γκολ.

# 10η θέση για τον ΑΣΤΕΡΑ με 19 βαθμούς μετά από 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League. 

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close