Αριθμοί και στατιστικά του ΑΣΤΕΡΑ

Διαβάστε τα στατιστικά και τους αριθμούς μετά την αναμέτρηση ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Αριθμοί και στατιστικά του ΑΣΤΕΡΑ

# 16 φορές έχουν κοντραριστεί ΑΣΤΕΡΑΣ και ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League. H αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής ήταν η 8η εκτός έδρας κατά σειρά για τον ΑΣΤΕΡΑ στο σύνολο των αναμετρήσεων με την αντίπαλη ομάδα.

# Στο σύνολο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει δεχθεί 2 φορές γκολ (σουτ) στο 47ο λεπτό (ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ 16/01/2011, Παπαδόπουλος | ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ 22/01/2017, Μάνταλος).

# 26 ετών,ενός μηνός και τριών ημερών ήταν ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ που αγωνίστηκαν με την ΑΕΚ.

# Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ που έχουν αγωνιστεί και στις 17 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος είναι οι: Γιαννούλης και Τσουκαλάς.

# 190 τελικές προσπάθειες συμπλήρωσε η ομάδα μας και βρίσκεται στην 5η θέση του αντίστοιχου στατιστικού πίνακα της Super League.

# O ΑΣΤΕΡΑΣ έχει συνολικά 70 αποκρούσεις και βρίσκεται στην 5η θέση του αντίστοιχου στατιστικού πίνακα της Super League.

# Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ έχουν αγωνιστεί συνολικά 17.465 λεπτά, στο φετινό πρωτάθλημα.

# 10η θέση για τον ΑΣΤΕΡΑ, με 19 βαθμούς μετά από 17 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close