ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Κέρκυρα

Από την Πέμπτη (02/03) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Κέρκυρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" (05/03, 17:15). Ένα γεμάτο γήπεδο θα δώσει τεράστια ώθηση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας σε αυτό το κρίσιμο ματς...

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Κέρκυρα

Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 2 Μαρτίου έως και το Σάββατο (04/03), κατά τις ώρες καταστημάτων.

Την Κυριακή 5 Μαρτίου τα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 13:00 έως και τις 17:15. 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα διατίθενται με αξία 10€. 

Οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 15:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναθηναϊκο

close