ΦΙΛΙΚΟ: Πρώτη ομάδα-Κ20 5-1 (video, photos)

Σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 5-1 της ομάδας Κ20.

ΦΙΛΙΚΟ: Πρώτη ομάδα-Κ20 5-1 (video, photos)

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στο Βέλγιο, ο Στάικος Βεργέτης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αξιολογήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος. 

Δύο γκολ σκόραρε ο Pablo Mazza, ένα ο Ιωαννίδης, ένα ο Κυριακόπουλος και ένα ο Τσιλιανίδης. Για την Κ20 σκόραρε ο Συρεγγέλας.

Το φιλμ του αγωνα

14' ΓΚΟΛ! 1-0. Εξαιρετική ασίστ του Κώτσιρα στον Stanisavljevic, σουτ του Σέρβου μέσα από την περιοχή, ο Τσιφτσής θα βρει την μπάλα, αλλά στην πορεία της θα βρεθεί ο Ιωαννίδης και θα σκοράρει το πρώτο γκολ του φιλικού.  

15' Ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσιώλη από πλάγια θέση και απόκρουση Αθανασιάδη.  

50' ΓΚΟΛ! 2-0. Ο Mazza κλέβει την μπάλα, μπαίνει μέσα στην περιοχή και κάνει το 2-0.  

65' ΓΚΟΛ! 2-1. Η Κ20 μειώνει με προβολή του Συρεγγέλα έπειτα από σέντρα του Νάτση.

75' ΓΚΟΛ! 3-1. Ο Κυριακόπουλος με σουτ από το ύψος του πέναλτι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.  

77' ΔΟΚΑΡΙ. Ο Κυριακόπουλος βγαίνει τετ α τετ με τον Τσιφτσή, περνά με "σκάψιμο" την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά αυτή σταματά στο δοκάρι.  

82' ΓΚΟΛ! 4-1. Κυριακόπουλος και Γιαννούλης συνδυάζονται υπέροχα, με τον τελευταίο να βγάζει ασίστ στον Mazza μέσα στην περιοχή και ο Αργεντινός να σκοράρει με ωραίο αριστερό πλασέ.  

85' ΓΚΟΛ! 5-1. Ο Mazza με απίθανο τρόπο περνά την μπάλα κάτω από τα πόδιαν του αντίπαλου αμυντικού και βγάζει μόνο τον Τσιλιανίδη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σουτάρει με τη μία και διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Οι συνθεσεις

Πρώτη ομάδα: Αθανασιάδης, Assen, Τριανταφυλλόπουλος (45' Zouma), Selin (45' Haiduchyk), Κυριακόπουλος, Τσουκαλάς (45' Γιαννούλης), Τσιλιανίδης, Farina (45' Καλτσάς), Stanisavljevic (45' Mazza), Κώτσιρας, Ιωαννίδης 

Κ20: Τσίφτης, Τσέκος, Μακροστέργιος, Ζησης Α., Νάτσης, Τσιώλης, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Sereda, Δουβίκας, Συρεγγέλας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close