ΑΝΑΛΥΣΗ: Παναιτωλικός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για ακόμη μια φορά αρνήθηκε να χάσει. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 4ο λεπτό, ισοφάρισε ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη μέσα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Παναιτωλικός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

 

Από μια εκτέλεση φάουλ του Rey, η μπάλα κόντραρε και ο Παναιτωλικός βρέθηκε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Βέβαια, την πρώτη ευκαιρία την είχε δημιουργήσει ο ΑΣΤΕΡΑΣ με κάθετη του Mazza στο Μανιά, ο οποίος πέρασε τον Κυριακίδη αλλά δεν μπόρεσε στη συνέχεια να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε κυρίως από λάθη στη μεσαία γραμμή, ενώ η κατοχή μπάλας ήταν για τους γηπεδούχους.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Στάικος Βεργέτης πέρασε στον αγώνα τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του στους χιαστούς το καλοκαίρι.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο δεύτερο μέρος ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Παναιτωλικός είχε ως κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακά του. Ο μοναδικός που κατάφερε να κερδίσει τον Κυριακίδη ήταν ο Μazza (69'), με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

 

συνθεσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ: 90. Donnarumma, 18. Γιαννούλης, 25. Μπέρτος, 3. Haiduckyk (46' Τριανταφυλλόπουλος), 33. Selin, 13. Τσουκαλάς, 17. Iglesias (70' Ηamdani), 7. Mazza, 20. Farina (75' Tσιλιανίδης), 10. Ιωαννίδης, 11. Μανιάς

Παναιτωλικός: 82. Κυριακίδης, 22. Μύγας (64' Παπάζογλου), 19. Τσοκάνης, 5. Κούσας, 4. Rodrigues, 6. Bravo, 17. Paulo, 16. Rey, 30. Lopes, 96. Βασιλούδης (55' Μάκος), 11. Παπαδόπουλος (73' Markovski)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close