Ο Βαγγέλης Ντίσιος στο τεχνικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Ντίσιο, ο οποίος θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας. 

Ο Βαγγέλης Ντίσιος στο τεχνικό τιμ του ΑΣΤΕΡΑ

Ο Βαγγέλης Ντίσιος είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της UEFA (PRO, B, A) και ο ρόλος του θα είναι βοηθός προπονητής του Στάικου Βεργέτη. 

Η προπονητική καριέρα του Βαγγέλη Ντίσιου άρχισε το 2006, ενώ τη σεζόν 2015-2016 πανηγύρισε την άνοδο στη Γ' Εθνική με την ομάδα της Νάουσας. 

Ο νέος βοηθός του Στάικου Βεργέτη γεννήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1972 στη Φλώρινα και πριν από την προπονητική του καριέρα, είχε αγωνιστεί σε ομάδες της περιοχής. 

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ για την ευκαιρία που μου δίνουν να συνεργαστώ με ένα νέο, εργατικό και ιδιαιτέρως ανερχόμενο προπονητή όπως ο Στάικος Βεργέτης. Ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και η δουλειά για να πετύχουμε με αυτή την ομάδα όσα της αξίζουν."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close