ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκληρώνει την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας και μπαίνει στο στάδιο όπου θα αρχίσει το χτίσιμο της ομάδας με καθημερινές διπλές προπονήσεις.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ: Ανεβαίνουν οι ρυθμοί...

Η πρώτη εβδομάδα κύλησε με βάση τις εξετάσεις και πλέον αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις στις οποίες θα δοθεί βάρος στη φυσική κατάσταση και στην τακτική.

Από τις ιατρικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν τις πρώτες μέρες, το προπονητικό και ιατρικό επιτελείο πήρε τις τιμές που ήθελε προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. 

Η ομάδα από την Τετάρτη (05/07) θα μεταβεί σε ξενοδοχείο, με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν εκεί για 10 μέρες με απώτερο σκοπό τη σωστή διατροφή και ξεκούραση τους.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο εβδομάδων προπονήσεων, ο Στάικος Βεργέτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:"Στις επόμενες δύο εβδομάδες θα γίνει το μεγάλο μέρος του χτισίματος της ομάδας. Στόχος μας είναι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται σε καλή κατάσταση σωματικά, ώστε να υποστηρίξουν όλες τις τακτικές οδηγίες που θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες στις προπονήσεις.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τις εργομετρικές εξετάσεις καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν αρκετά στο διάστημα των διακοπών τους. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν σε ό,τι και αν κάνουμε και είμαι σίγουρος πως έτσι θα κυλήσει και το επόμενο διάστημα της προετοιμασίας."

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close