ΦΙΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σοβαρός και συγκεντρωμένος στο πρώτο φιλικό της σεζόν και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΦΙΛΙΚΟ: Ολυμπιακός-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-1

Η ομάδα μας από τα πρώτα λεπτά ήταν προσηλωμένη στην αμυντική της λειτουργία, ενώ εξαιρετικές επεμβάσεις πραγματοποίησε ο Γιώργος Αθανασιάδης σε προσπάθειες των Emenike, Ofoe και Pardo. 

Το πρώτο μέρος έκλεισε και βρήκε τον ΑΣΤΕΡΑ μπροστά στο σκορ. Στο 29' ο Καλτσάς με ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Μανία ο οποίος κοντρόλαρε με το τον μηρό, έπιασε την κεφαλιά και νίκησε τον Καπίνο.

Στο δεύτερο μέρος ο Στάικος Βεργέτης παρέταξε νέα ενδεκάδα, καθώς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στον πάγκο. Στο 55' ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με σουτ στην κίνηση από τον Carsela. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 22. Igor, 18. Γιαννούλης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 38. Robert, 17. Iglesias, 31. Stanisavljevic, 8. Madinda, 23. Καλτσάς, 7. Mazza, 11. Μανιάς

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: 99. Τσίφτσης, 17. Κυριακόπουλος, 35. Ευαγγέλου, 6. Gondo, 4. Πασαλίδης, 27. Κώτσιρας, 2. Dudu, 19. Τσιλιανίδης, 20. Jang.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close