ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και πέτυχε την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ! Δύο γκολ σημείωσε ο Καλτσάς και ένα ο Μανιάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3: Η ανάλυση του αγώνα

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τα ηνία του αγώνα. Αυτή την υπεροχή του κατάφερε να την μετατρέψει σε γκολ στο 20' με τον Tonso να εκτελεί φάουλ, τον Iglesias να παίρνει την κεφαλιά και τον Καλτσά να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ από κοντινή απόσταση.

Μετά το 0-1 ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει κι άλλο γκολ, αλλά Τσιλιανίδης και Γιαννούλης δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από πολύ καλή θέση. 

Από το 35' κι έπειτα ο Απόλλων άρχισε να ανεβάζει την πίεση του καθώς με αυτό το αποτέλεσμα έμενε πολύ πίσω στη βαθμολογία. Στις αρχές του δευτέρου μέρους (51') οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με σκόρερ τον Αλμπάνη.

Παρόλα αυτά, αμέσως μετά το 1-1, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έβαλε κάτω την μπάλα, έπαιξε συνδυαστικό παιχνίδι και με ωραία ενέργεια από τους Tonso, Isnaldo και Καλτσά, ο Μανιάς έκανε το 1-2 στο 70'.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε και πάλι ο Καλτσάς στο 80' με ωραίο πλασέ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 22. Igor, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 18. Γιαννούλης, 8. Munafo, 17. Iglesias, 23. Καλτσάς (33. Selin 87'), 7. Tonso, 19. Τσιλιανίδης (9. Isnaldo 58'), 11. Μανιάς (13. Τσουκαλάς 77').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close