ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-0: Η ανάλυση του αγώνα...

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ φιλοξένησε τον Πλατανιά και με το εντυπωσιακό 4-0 έφτασε στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 36 βαθμούς. 

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-0: Η ανάλυση του αγώνα...

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε τον έλεγχο του αγώνα και με ωραίες συνεργασίες δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις για την άμυνα του Πλατανιά. 

Τελικά το πρώτο γκολ ήρθε από ωραίο γύρισμα του Μανιά και πλασέ στην απέναντι γωνία του Klajic (12'). Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, με κορυφαία το τετ α τετ του Μανιά από κάθετη του Tonso με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.

Το 2-0 ήρθε στο 55' με σέντρα του Κώτσιρα και κεφαλιά του Tonso. Ο Δουβίκας σημείωσε το πιο εντυπωσιακό γκολ της αναμέτρησης με ανάποδο ψαλίδι στο 77', έπειτα από φάση διαρκείας. 

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε με ωραίο αριστερό σουτ του Tonso έπειτα από ασίστ του Isnaldo.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης (99. Τσιφτσής 81'), 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 25. Μπέρτος, 8. Munafo, 2. Dudu, 19. Τσιλιανίδης, 10. Madinda (9. Isnaldo 62'), 7. Tonso, 11. Μανιάς (28. Δουβίκας 72').

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close