ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Η ήττα ήρθε και πάλι από το σημείο του πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στο 33ο λεπτό. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

 Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε δοκάρι σε σουτ του Μπακασέτα στο 10', ενώ ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με σουτ του Κυριακόπουλου στο 19' έξω από την περιοχή, το οποίο μπλόκαρε ο Μπάρκας. Στο 33' ήρθε η φάση του πέναλτι, που κέρδισε ο Μάνταλος από τον Κώτσιρα και καταλόγισε ο διαιτητής Παπαδόπουλος. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ευστόχησε και άνοιξε το σκορ. 

 

Στο 40' ο διαιτητής αρνήθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ponce για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Iglesias. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε δοκάρι όταν στο 64' ο Λαμπρόπουλος έκανε την κεφαλιά και η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Τριανταφυλλόπουλου. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο τέλος του αγώνα με την ισοφάριση. 

 

Στο 88' ο Μανιάς είχε δοκάρι σε πλασέ, στη μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Αρκάδες. Ενώ στο 90' η κεφαλιά του Iglesias έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας 33. Martinez (73' 28. Δουβίκας), 4. Πασαλίδης (46' 6. Valiente), 5. Τριανταφυλλόπουλος, 17. Iglesias, 8. Munafo, 23. Καλτσάς, 77. Κυριακόπουλος, 19. Τσιλιανίδης (65' 7. Fernandez), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close