Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Ήττα στις καθυστερήσεις

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έφτασε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Tonso στο 67' είχε ισοφαρίσει σε 1-1. 

Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-1: Ήττα στις καθυστερήσεις

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε στο 10' με σουτ του Τσιλιανίδη έξω από την περιοχή, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννιώτης, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 18' με πολύ δυνατό σουτ του Camara έξω από την περιοχή και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Fernandez που είχε περάσει ως αλλαγή σούταρε στη δεξιά γωνία της εστίας του Ολυμπιακού, αλλά ο Γιαννιώτης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 55' ο Μανιάς δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, από εκτέλεση φάουλ κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία. 

 

Στο 67', όμως, όλα λειτούργησαν ιδανικά στην επίθεση. Ο Fernandez από αριστερά έκανε την τελική πάσα και ο Tonso με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 1-1. Στο 80' ο Παπαδόπουλος έκανε εκπληκτική επέμβαση σε εξ' επαφής προβολή του Hassan, ενώ στο 86' ο σκόρερ του ΑΣΤΕΡΑ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-2, αλλά σούταρε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας. 

 

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Natkho με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό με 2-1.

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 1. Παπαδόπουλος, 37. Βλάχος, 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 17. Iglesias, 27. Κώτσιρας (46' 7. Fernandez), 23. Καλτσάς (61' Tonso), 19. Τσιλιανίδης, 11.  Μανιάς (79' 6. Valiente)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close