ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων 2-0: Νίκη με θέαμα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Super League Σουρωτή, επικρατώντας με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 4η αγωνιστική. Κυριακόπουλος και Μανιάς οι σκόρερ.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων 2-0: Νίκη με θέαμα!

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν χορταστικός από το ξεκίνημα του αγώνα. Μόλις στο 2' είχε την πρώτη ευκαιρία, με τον Fernadez να σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μέσα από την περιοχή. Μέχρι το πρώτο 10λεπτο, όμως, οι Αρκάδες είχαν πετύχει δύο γκολ. 

 

Στο 4' ο Κυριακόπουλος με πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση άνοιξε το σκορ. Ενώ στο 10' ο Fernadez έκανε την μπαλιά, ο Tonso έστρωσε και ο Μανιάς με δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 2-0. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα μπορούσε να έχει μεγαλώσει το δείκτη του σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα σταμάτησε Fernadez (12'), Munafo (33') και πάλι τον Fernadez (39'). 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το δείκτη του σκορ. Στο 71' το σουτ του Μανιά ήταν άστοχο, στο 80' ο Τσιλιανίδης είχε ευκαιρία, ενώ στο 83' το φοβερό σουτ του Καλτσά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το παιχνίδι έκλεισε με διπλή ευκαιρία, στην αρχή με σουτ του Fernadez που έδιωξε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα και στη συνέχεια με το άστοχο σουτ του Iglesias. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 37. Βλάχος, 77. Κυριακόπουλος, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 8. Munafo, 17. Iglesias, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernadez (82' 14. Bellocq), 10. Tonso (60' 23. Καλτσάς), 11. Μανιάς (72' 28. Δουβίκας)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close