Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, το πρώτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι κι ενώ οι Αρκάδες είχαν ευκαιρίες στη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Άρης - ΑΣΤΕΡΑΣ 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στον αγώνα. Στο 8' μετά από γύρισμα από δεξιά ο Tonso βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι της εστίας του Άρη. Οι Αρκάδες συνέχισαν να είναι παραγωγικοί, είχαν τελική με τον Munafo στο 21', με σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε πάνω από το δοκάρι. 

 

Ενώ στο 24' ο Τσιλιανίδης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Τριανταφυλλόπουλος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να την βρει όπως θα ήθελε κι έτσι ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε. Στο 39' το σουτ του Tonso ήταν άστοχο. Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι είχαν το άστοχο σουτ του Τζανακάκη στο 22'. 

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη μία ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ. Στο 53' το διαγώνιο σουτ του Κυριακόπουλου πέρασε έξω. Ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Τσιλιανίδη στο 56'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερνε να μην απειλείται από τους γηπεδούχους, αλλά στο 87' το εύστοχο πέναλτι του Younes έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στις καθυστερήσεις ο Mateo Garcia με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 37. Βλάχος (90' Δουβίκας), 33 Martinez, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 17. Iglesias, 8. Munafo, 19. Τσιλιανίδης, 77. Κυριακόπουλος (60' 7. Fernandez), 10. Tonso (71' Κώτσιρας), 11. Μανιάς 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close