ΑΣΤΕΡΑΣ - Ξάνθη 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΣΤΕΡΑΣ από την Ξάνθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", στον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ξάνθη 0-1: Η ανάλυση του αγώνα

 Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης δεν απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους, αντίθετα είχε 4-5 καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Τα σουτ του Fernandez και του Καλτσά στο 14' και στο 32', αντίστοιχα, εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Zivkovic. Ενώ τα σουτ του Κυριακόπουλου στο 17' και του Fernandez στο 25' έφυγαν άουτ. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε διάθεση να δημιουργήσει και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 59' το δυνατό σουτ του Iglesias έφυγε λίγο άουτ. Στο 60' η πάσα του Μανιά ήταν δυνατή για να την προλάβει ο Καλτσάς που ήταν φάτσα με την εστία. 

 

Οι φιλοξενούμενοι, σε μία από τις ελάχιστες φάσεις τους, σκόραραν στο 71' με τον Jendrisek. Οι Αρκάδες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά όλες οι καλές στιγμές τους (δύο φορές ο Κυριακόπουλος και μία ο Καλτσάς), σταμάτησαν στον Zivkovic. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 77. Κυριακόπουλος, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 6. Valiente, 8. Munafo, 17. Iglesias (75' 28. Δουβίκας), 23. Καλτσάς, 7. Fernandez (42' 19. Τσιλιανίδης), 10. Tonso, 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

Γεμισε με παιδικα χαμογελα το "Θεοδωρος Κολοκοτρωνης"

close