ΑΣΤΕΡΑΣ - Ο.Φ.Η. 2-1: Εμφάνιση... τρέλα!

Την ημέρα που ο ΑΣΤΕΡΑΣ φόρεσε την Xmas Limited Special Edition εμφάνιση, έκανε και σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ο.Φ.Η. 2-1: Εμφάνιση... τρέλα!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ για να φτάσει στη νίκη χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ με δύο γκολ του Tonso, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Δεληγιαννίδη στο 26' με εκτέλεση φάουλ κι ενώ οι Αρκάδες είχαν δημιουργήσει ευκαιρίες για να ανοίξουν εκείνοι πρώτοι το σκορ. 

 

Στις δύο πιο σημαντικές φάσεις του πρώτου 45λέπτου, στο 17' και στο 39' με τον Fernandez, ο τερματοφύλακας του Ο.Φ.Η. κατάφερε να αντιδράσει σωστά. 

 

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΣΤΕΡΑΣ πίεσε πολύ και τελικά βρήκε τα δύο γκολ της ανατροπής, με τον Tonso στο 62' και στο 87'. Να σημειωθεί ότι στο 81' ο Παπαδόπουλος είχε κάνει καταπληκτική απόκρουση, κρατώντας σε εκείνο το σημείο το 1-1. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 17. Iglesias, 8. Munafo, 7. Fernandez (65' Δουβίκας), 10. Tonso, 23. Καλτσάς (82' Τσιλιανίδης), 11. Μανιάς (90'+1' Valiente)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close