ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πραγματοποίησε πολύ κακό ξεκίνημα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ και ηττήθηκε με 3-0 στον αγώνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0: Η ανάλυση του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα και βρέθηκε στο 11' πίσω στο σκορ με 2-0. Από δύο εκτελέσεις κόρνερ, στο 9' ο Λιβάγια και στο 11' ο Άλεφ πέτυχαν τα δύο γκολ της ΑΕΚ. 

 

Στο 20' οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μάνταλος δέχτηκε κίτρινη κάρτα σε εκτός φάσης χτύπημα στον Iglesias, προκαλώντας διαμαρτυρίες των Αρκάδων. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με το σουτ του Munafo στο 54', το οποίο μπλόκαρε ο Μπάρκας. Στο 74' το σουτ του Βλάχου πέρασε έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας της ΑΕΚ. Στο 77' το σουτ του Μανιά από πλάγια θέση πέρασε επίσης άουτ.  

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας (46' 37. Βλάχος), 77. Κυριακόπουλος (65' 7. Fernandez), 6. Valiente, 8. Munafo, 17. Iglesias (72' 28. Δουβίκας), 23. Καλτσάς, 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close