Εργοτέλης - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης!

Με γκολ του Martin Rolle στο 50ό λεπτό, ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 1-0 του Εργοτέλη στην Κρήτη, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εργοτέλης - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-1: Προβάδισμα πρόκρισης!

Η ρεβάνς θα γίνει στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" σε ημερομηνία που θα οριστεί από τη διοργανώτρια αρχή. 

 

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε συνολικά 11 τελικές προσπάθειες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. 

 

Σε τέσσερις περιπτώσεις ο Μανιάς δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στις δύο δεν βρήκε την μπάλα όπως ήθελε, στο 30' το δυνατό σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, ενώ στο 41' αστόχησε από καλή θέση. 

 

Ο Καλτσάς είχε διαγώνιο σουτ άουτ στο 21', στο 35' μέσα από την περιοχή αστόχησε, ενώ στο 41' απομάκρυνε και πάλι ο αντίπαλος γκολκίπερ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε επίσης με τον Iglesias, τον Rolle, τον Τσιλιανίδη, αλλά στα σουτ που επιχείρησαν δεν βρήκαν στόσο. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ βρήκε το γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 61' ο Rolle από κοντά με πλασέ σημείωσε το 0-1. 

50' 0-1. Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά και πάλι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εκείνος που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. 

 

Καλύτερες στιγμές το σουτ του Καλτσά στο 56', που έδιωξε ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, το σουτ του Fernandez στο 72' κι εκείνο του Κώτσιρα στο 86' τα οποία έφυγαν άουτ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 37. Βλάχος, 6. Valiente, 17. Iglesias (61' 77. Κυριακόπουλος), 22. Rolle (69' 7. Fernandez), 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης (83' 2. Matricardi), 11. Μανιάς

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close