ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 0-3: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Άρη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε αγώνα για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Άρης 0-3: Η ανάλυση του αγώνα

Οι νικητές πέτυχαν και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο 9' σκόραρε ο Λάρσον με δυνατό σουτ, στο 23' ο Ντιγκινί πέτυχε το 0-2 και στο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Ματέο με κεφαλιά σημείωσε το 0-3. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τρεις καλές στιγμές σε αυτό το διάστημα, στο 32' με τον Μανιά, όταν ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Valiente έφυγε λίγο έξω, ενώ το ίδιο συνέβη με το σουτ του Κυριακόπουλου στο 38' 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ απείλησε με τον Αραβίδη στο 51 και τον Κώτσιρα στο 58', με τον τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει. Στο 61' το σουτ του Rolle έφυγε άουτ, ενώ στο 84' ο Κουέστα απέκρουσε και πάλι το πλασέ του Μανιά. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez (46' 13. Αραβίδης) 4. Πασαλίδης, 37. Βλάχος, 6. Valiente, 77. Κυριακόπουλος, 22. Rolle, 23. Καλτσάς (85' 28. Δουβίκας), 7. Fernandez (70' 19. Τσιλιανίδης), 11. Μανιάς 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close