Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Με τέσσερα γκολ και για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΣΤΕΡΑΣ προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου Ελλάδας. Το τελικό 4-1 επί του Εργοτέλη σε συνδυασμό με το 0-1 εκτός έδρας έδωσε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στα ημιτελικά του Κυπέλλου!

Ο Μπαστιάνος στο πρώτο ημίχρονο και οι Αραβίδης, Καλτσάς, Fernandez στο δεύτερο πέτυχαν τα γκολ για τους Αρκάδες. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό, με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ από τον Μπαστιάνο από πλάγια θέση. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά τα σουτ των Τσιλιανίδη, Rolle, Bellocq δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αραβίδη στο 43'. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, σε σημείο που ο αγώνας δεν είχε ρυθμό, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ισοφάριση με κεφαλιά του Ιατρούδη στο 72'. Από εκεί και πέρα, όμως, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δεν άφησε κανένα περιθώριο. Στο 73' ο Καλογεράκης απέκρουσε εξ' επαφής το πλασέ του Fernandez, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

 

Στο 79' ο Αραβίδης με κεφαλιά, από εκτέλεση φάουλ του Καλτσά, πέτυχε το 2-1. Στο 89' οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Αραβίδης έκανε την ασίστ στον Καλτσά για το 3-1 με ωραίο πλασέ. Ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Fernandez, από ασίστ του Κώτσιρα, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

30. Αθανασιάδης, 27. Κώτσιρας, 33. Martinez, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 6. Valiente, 14. Bellocq, 19. Τσιλιανίδης (65' 23. Καλτσάς), 90. Μπαστιάνος (83. 37. Βλάχος), 22. Rolle (61' 7. Fernandez), 13. Αραβίδης

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close