ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 3-0: Νίκη ψυχής και ουσίας!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό λόγω αποβολής του Τριανταφυλλόπουλου.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 3-0: Νίκη ψυχής και ουσίας!

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ με ψυχικά αποθέματα και εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί με το αριθμητικό μειονέκτημα και να φτάσουν σε μια επιβλητική νίκη. Σκόρερ ο Valiente και ο Iglesias στο πρώτο ημίχρονο και ο Fernandez στο δεύτερο. 

 

Το παιχνίδι "στράβωσε" για τους Αρκάδες στο 4', όταν ο Τριανταφυλλόπουλος αποβλήθηκε από τον διαιτητή με απευθείας κόκκινη κάρτα για φάουλ στον αντίπαλο που έμπαινε στην περιοχή της ομάδας. Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ έβγαλε αντίδραση. 

 

Αφού είχε τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 14' με τον Καλτσά, στο 16' με τον Fernandez και στο 23' με την κεφαλιά του Μανιά, τελικά δικαιώθηκε για την υπερπροσπάθεια στο 26' με σκόρερ τον Valiente και δημιουργούς τον Καλτσά που ξεκίνησε την αντεπίθεση και ασίστ του Μανιά. 

 

Στο 30' το σουτ του Fernandez έφυγε λίγο άουτ, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 44' ο Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ και ο Iglesias με κεφαλιά έκανε το 2-0. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ όχι μόνο υπερασπίστηκε το προβάδισμά του και στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά το διεύρυνε. Αφού στο 48' ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε την κεφαλιά του Iglesias, στο 62' ο Fernandez με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 και στην ουσία τελείωσε το παιχνίδι. Το τελικό 3-0 ήταν η δικαίωση για τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ:

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 5. Τριανταφυλλόπουλος, 77. Κυριακόπουλος, 6. Valiente, 17. Iglesias, 7. Fernandez (89' 33. Martinez), 23. Καλτσάς, 13. Αραβίδης (8' 14. Bellocq), 11. Μανιάς (82' 37. Βλάχος)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close