ΑΣΤΕΡΑΣ: Με ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Ο ΠΑΟΚ θα είναι αντίπαλος του ΑΣΤΕΡΑ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή, Γιώργου Παράσχου και του αρχηγού της ομάδας, Matias Iglesias. 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Με ΠΑΟΚ στα ημιτελικά

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα, στις 3-4 Απριλίου και η ρεβάνς στις 24-25 του μήνα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ο νικητής του ζευγαριού ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ θα είναι τυπικά γηπεδούχος στον τελικό που θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου. Το άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης είναι ΑΕΚ - Λαμία. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

"Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να αποφύγουμε τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Μέχρι τους αγώνες της ημιτελικής φάσης, πιστεύω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Επειδή στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε εμείς στον τελικό. Ίσως ακούγεται αισιόδοξο αυτό που λέω, αλλά εγώ το πιστεύω. Θεωρώ ότι είναι θετικό πως το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας. Αν μπορέσουμε και πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα του αντιπάλου, στην έδρα μας θα έχουμε τρόπους για να διεκδικήσουμε την πρόκριση". 

 

ΔΗΛΩΣΗ MATIAS IGLESIAS

"Γνωρίζαμε ότι έτσι κι αλλιώς θα είχαμε δύσκολο έργο. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε φτάσει ως εδώ και οι τέσσερις ομάδες. Εμείς είμαστε μια ταπεινή ομάδα. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και μακάρι να φτάσουμε στον τελικό, γιατί είναι ένας από τους στόχους που είχαμε από την αρχή. Θα τα δώσουμε όλα. Είναι όμορφο, γουστάρουμε για να το πω έτσι που θα παίξουμε ημιτελικά με μια μεγάλη ομάδα. Είναι κίνητρο για εμάς". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close