ΑΣΤΕΡΑΣ - IBF: Το σύμβολο που ταξιδεύει παντού!

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η διεθνής εταιρία "IBF-Intelligent Business Forces", με κατεύθυνση την περαιτέρω ενδυνάμωση της προβολής του ιστορικού Brand του ΑΣΤΕΡΑ, προωθούν με συγκεκριμένες δράσεις τη συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα που έχουν συνάψει.

ΑΣΤΕΡΑΣ - IBF: Το σύμβολο που ταξιδεύει παντού!

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συζητήθηκαν οι κοινές πρωτοβουλίες το αμέσως προσεχές διάστημα, με σκοπό ο ΑΣΤΕΡΑΣ να "ταξιδέψει" σε παγκόσμια κλίμακα και να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο, σε επίπεδο εταιρίας, λειτουργίας, αλλά και επικοινωνίας με τους φιλάθλους του σε όλο τον κόσμο. 

 

Μια σειρά από κοινές δράσεις με την IBF θα επιβεβαιώσουν ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ λειτουργεί σε διεθνή πρότυπα, ακολουθώντας τις πρακτικές του σύγχρονου sports marketing. Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο ιδρυτής και CΕΟ της IBF, Αγησίλαος Τουμαζάτος με τον Partner της εταιρίας, Δημήτρη Ηλιόπουλο, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Κενές με τον υπεύθυνο επικοινωνίας, Θοδωρή Τσούτσο και ο καλλιτέχνης, Νίκος Καρόκης.  

 

Μεταξύ άλλων συζητήθηκε η δημιουργία ενός ξεχωριστού έργου τέχνης με κεντρικό θέμα τον ΑΣΤΕΡΑ και ό,τι συμβολίζει ο σύλλογος, οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς και η Τρίπολη. Το έργο θα φιλοτεχνήσει ο Νίκος Καρόκης. 

 

Να τονίσουμε ότι η "IBF-Intelligent Business Forces" είναι διεθνής εταιρία με σκοπό την παροχή συνδρομής για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. Έχει παρουσία σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Μέση Ανατολή, Κίνα και Αφρική. 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close