ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 3-0: Το μόνιμο ραντεβού είναι στην Super League

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε όπως αρμόζει στην ιστορία του τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου για την 30ή και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή ανανέωσε το ραντεβού του συλλόγου με την κορυφαία κατηγορία για 13η διαδοχική σεζόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Πανιώνιος 3-0: Το μόνιμο ραντεβού είναι στην Super League

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και αυτό επιβεβαιώθηκε με την επικράτηση με το τελικό 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 24' με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ και προώθηση του Χριστόπουλου στο δεύτερο δοκάρι. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους. Στο 59' ο Καλτσάς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Iglesias ευστόχησε στην εκτέλεση για το 2-0. 

 

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καλτσάς στο 83' με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ μέσα από την περιοχή. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τελικά τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί για 13η συνεχόμενη χρονιά στην Super League. 

 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

1. Παπαδόπουλος, 27. Κώτσιρας, 6. Valiente, 45. Χριστόπουλος, 3. Τασουλής, 14. Bellocq, 17. Iglesias, 23. Καλτσάς, 22. Rolle (86' 21. Τζίμας), 7. Fernandez (60' 28. Δουβίκας), 13. Αραβίδης (78' 90. Μπαστιάνος).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close