ΦΙΛΙΚΟ: Konyaspor - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του ΑΣΤΕΡΑ επί ολλανδικού εδάφους με αντίπαλο την τουρκική Konyaspor. 

ΦΙΛΙΚΟ: Konyaspor - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Στο 14' το σουτ του Marc Fernandez αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Konyaspor. 

 

Στο 27' οι κιτρινομπλέ είχαν διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απομάκρυνε το δυνατό σουτ του Κυριακόπουλου. Στην εξέλιξη της φάσης το εκπληκτικό σουτ του Marc Fernandez χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν λιγότερες για τις δύο ομάδες, που πάντως έψαξαν το γκολ, με αρκετές καλές ενέργειες μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρά την κούραση από την προετοιμασία. 

 

Στο 86' το σουτ του Παναγιώτου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας κι έτσι έμεινε το 0-0 μέχρι το τέλος. 

 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

99. Τσιφτσής (32' 1. Παπαδόπουλος), 27. Κώτσιρας, 4. Πασαλίδης, 42. Αντζουλάς, 77. Κυριακόπουλος, 8. Borja Fernandez, 5. Capilla, 21. Τζίμας, 17. Iglesias, 7. Marc Fernandez, 11. Regis

 

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

1. Παπαδόπουλος (60' 93. Μιχαήλ), 37. Βλάχος (84' 20. Αλμπάνης), 2. Matricardi (73' 22. Παναγιώτου), 45. Χριστόπουλος, 33. Martinez, 14. Bellocq, 6. Valiente, 3. Τασουλής, 20. Αλμπάνης (79' 69. Alagbe), 23. Καλτσάς, 9. Δουβίκας

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close