ΦΙΛΙΚΟ: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανιώνιο, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στην Νέα Σμύρνη. 

ΦΙΛΙΚΟ: Πανιώνιος - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0

Το φιλικό ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, στο 12ο λεπτό, όταν ο Capilla έκανε από δεξιά την σέντρα, ο Borja Fernandez την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου απέκρουσε στην αριστερή του γωνία. Στο 28' ο Κυριακόπουλος από αριστερά έκανε επικίνδυνη σέντρα, την οποία απομάκρυνε με δυσκολία σε κόρνερ η άμυνα των γηπεδούχων. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55', ο Παπαδόπουλος σταμάτησε στο τετ α τετ τον Τσιλούλη. Στο 58' και πάλι ο παίκτης του Πανιωνίου δεν κατάφερε αρχικά να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΣΤΕΡΑ, ο οποίος έκανε εξαιρετική επέμβαση, ενώ στην εξέλιξη της φάσης στο νέο πλασέ του Τσιλούλη ο Πασαλίδης έκοψε την πορεία της μπάλας προς την εστία. 

 

Τελικά ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 60' με τον Άρσε με πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 73' σε σέντρα σουτ του Σαραμαντά. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπάθησε να βρει διαδρόμους για την αντίπαλη περιοχή, αλλά τελικά δεν κατέφερε να σκοράρει. 

 

* Ο Τζίμας που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 13' έχει υποστεί διάστρεμμα. Ο χρόνος απουσίας του θα εκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης (80' Suarez), Matricardi (64' Βλάχος), Valiente, Borja Fernandez, Capilla, Τζίμας (13' Bellocq), Crespi (64' Αντζουλάς), Δουβίκας (78' Martinez)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close