Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ γνώρισε την ήττα με 1-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με πέναλτι στην αρχή του αγώνα, οι Αρκάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. 

Ολυμπιακός - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0: Η ανάλυση του αγώνα

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό με τον El Arabi, ο οποίος ευστόχησε στην εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε για χέρι του Πασαλίδη μέσα στην περιοχή. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πάντως αντέδρασε και είχε τις δικές του καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 15' ο Luis Fernandez σούταρε από το ύψος της περιοχής, μετά από προσπάθεια του Riera, αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μπλόκαρε την μπάλα. Στο 23' το σουτ του Marc Fernandez έξω από την περιοχή ήταν άστοχο. 

Η καλύτερη στιγμή για τον ΑΣΤΕΡΑ ήταν η κεφαλιά του Iglesias μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Κώτσιρα, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο πρώτο 45λεπτο ο Παπαδόπουλος έκανε τρεις επεμβάσεις, η πιο δύσκολη στο 38' σε τετ α τετ με τον Soudani.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στο 51', ο Παπαδόπουλος σταμάτησε με το πόδι και πάλι τον Soudani. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ απάντησε με το άστοχο σουτ του Riera έξω από την περιοχή. Στο 64' το σουτ φάουλ του Luis Fernandez κόντραρε στο τοίχος και στην εξέλιξη της φάσης ο Sa μπλόκαρε το δεύτερο σουτ που επιχείρησε ο Ισπανός. 

Στο 69' οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον El Arabi. Στο 71', όμως, ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τη δική του πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ο Marc Fernandez βρέθηκε από πλάγια θέση αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, αλλά ο Sa απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πρσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά και πάλι ο Sa στο 76' μπλόκαρε το σουτ του Santonja το οποίο δεν είχε πολλή δύναμη. Στο 80' ο Barrales ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Πασαλίδης είχε αστοχήσει από πολύ πλεονεκτική θέση. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Παπαδόπουλος, Valiente, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Borja Fernandez, Iglesias (83' Capilla), Riera, Luis Fernandez (66' Santonja), Marc Fernandez (78' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close