ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020. Ο Marc Fernandez σημείωσε και τα δύο γκολ. 

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 2-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας δύο γκολ, δύο δοκάρια και ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Στο 3ο λεπτό ο Jauregi έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Marc Fernandez άνοιξε το σκορ. Στο 6' ο Jauregi ξεκίνησε και πάλι τη φάση, ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου σταμάτησε το πλασέ του, αλλά ο Marc Fernandez πέτυχε το 2-0 από κοντά. 

 

Οι κιτρινομπλέ ήταν ασταμάτητοι σε αυτό το διάστημα. Στο 13' ο Luis Fernandez πλάσαρε από πλάγια, αλλά ο Μανδάς απέκρουσε και πάλι. Η επόμενη ευκαιρία στο 18' με το σουτ του Riera να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι. Νέα καλή στιγμή στο 33' για τον ΑΣΤΕΡΑ, όταν ο Valiente βρήκε τον Marc Fernandez με μακρινή μπαλιά, αλλά το πλασέ του Ισπανού απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ. Στο 43' ο ΑΣΤΕΡΑς είχε νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Luis Fernandez. 

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και πάλι με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, όταν στο 51' το σουτ του Marc Fernandez έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ατρόμητος μείωσε στο 53' με κεφαλιά του Ρισβάνη, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Παπαδόπουλος έκανε δύο σημαντικές επεμβάσεις και η τελευταία ευκαιρία ήταν και πάλι για τους νικητές, αλλά το σουτ του σκόρερ κόντραρε και έφυγε κόρνερ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Valiente, Πασαλίδης, Capilla, Munafo, Riera (76' Crespi), Marc Fernandez, Luis Fernandez (86' Iglesias), Jauregi (65' Borja Fernandez)

 

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από το novasports.gr πατώντας ΕΔΩ

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close