Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πήρε την πρόκριση για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας στην παράταση με 3-2 του Πλατανιά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί 0-1 στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ προκρίθηκε στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Πλατανιάς προηγήθηκε μόλις στο 11', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα. Σε δύο περιπτώσεις ο Μιχαήλ έκανε σημαντικές επεμβάσεις, ενώ στο 33' Bellocq δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο τετ α τετ, στην καλύτερη στιγμή του ΑΣΤΕΡΑ στο πρώτο ημίχρονο. 

 

Στο δεύτερο 45λεπτο οι κιτρινομπλέ πίεσαν για το γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 58' η κεφαλιά του Iglesias έφυγε άουτ, ενώ στο 72' την ίδια τύχη είχε και η προβολή του Martinez. Στο 75' η κεφαλιά του Suarez χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 77' στο σουτ του Capilla η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. 

 

Στην παράταση ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε μόλις στο 1ο λεπτό, με σκόρερ τον Iglesias. Αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2 στο 102'. Αλλά ο αρχηγός και πάλι βρήκε δίχτυα με πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 2-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Luis Fernandez διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Μιχαήλ, Παναγιώτου (46' Κώτσιρας), Suarez, Πασαλίδης, Martinez, Munafo (103' Borja Fernandez), Iglesias, Αντζουλάς (46' Capilla), Bellocq, Jauregi, Crespi (46' Luis Fernandez)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ

close