ΑΣΤΕΡΑΣ - Ο.Φ.Η. 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Με σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Barrales ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Ο.Φ.Η. στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2019-2020.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ο.Φ.Η. 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τον έλεγχο του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, απειλήθηκε ελάχιστα από τον αντίπαλο, ενώ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με τον Valiente στο 6', με τον Matricardi στο 18' και τον Sito στο 31'. 

 

Τελικά το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Barrales, το οποίο καταλογίστηκε στο χέρι του Γιαννούλη μέσα στην περιοχή, μετά από σουτ του Marc Fernandez. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ ανέβασε την απόδοσή του, με μεγάλη ευκαιρία του Valiente στην προβολή στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο 82' το σουτ του Marc Fernandez κόντραρε πριν καταλήξει στον τερματοφύλακα. Το γκολ ήρθε στα τελευταία λεπτά, στο 87', με πέναλτι που κέρδισε ο Riera σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και στο οποίο ευστόχησε και πάλι ο Barrales. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Martinez, Suarez, Matricardi, Valiente, Munafo (73' Borja Fernandez), Marc Fernandez, Sito (67' Riera), Luis Fernandez (83' Iglesias), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close